luni, 18 mai 2015

Festivalul Național al Științei - ediția a VIII-a. GALERIE FOTO

Sâmbătă, 16 mai 2015, s-a desfășurat pe platoul din fața Prefecturii Sălaj cea de a VIII-a ediție a Festivalului Național al Științei - manifestare științifică devenită deja tradițională. Ca de fiecare dată, Festivalul Științei a debutat cu Festivitatea de Deschidere la care au luat parte alături de organizatori - Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” Zalău și Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, conducerea Casei Corpului Didactic Sălaj, reprezentanți ai autorităților locale și județene - Primăria și Consiliul Local al Municipiului Zalău, Consiliul Județean Sălaj dar și reprezentanți ai mediului de afaceri - companiile TenarisSilcotub și Hanna Instruments. Ne-a onorat cu prezența domnul Liviu Pop - Ministrul delegat pentru Dialog Social și domnul Gheorghe Pop - senator de Sălaj în Parlamentul României De asemenea, la festivitatea de deschidere au asistat elevi, profesori și părinți.












După alocuțiunile organizatorilor și ale invitaților, a avut loc o paradă a celor mai mici dintre participanții la Festival.













După festivitatea de deschidere a urmat vizitarea standurilor expozanților, de către profesorii desemnați să jurizeze lucrările cu care aceștia s-au prezentat la festival. Jurizarea s-a făcut pentru fiecare din secțiunile inventivitate-creativitate (gimnaziu și liceu), aplicabilitate (gimnaziu și liceu), micii inventatori (învățământ primar și grupa mare - învățământ preșcolar), și respectiv pentru secțiunea postere. 




















A urmat, firește, premierea celor mai bune lucrări la fiecare din categoriile amintite. Premiile în bani au fost acordate și de data aceasta, de către Consiliul Județean Sălaj, prin președintele acestuia, domnul Tiberiu Marc. Au fost acordate un număr de 72 de premii (I, II, III și mențiuni), în valoare totală de 4.250 lei. 






















Felicitări tuturor elevilor premianți! Felicitări profesorilor care i-au pregătit! Mulțumim pentru poze domnilor profesori Cristian Man și Vasile Sîrb de la Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” Zalău.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu