marți, 3 mai 2011

Festivalul Științei devine Festival National

Festivalul Științei se organizează la Zalău, începând cu anul 2008. La inițiativa doamnei profesoare Pop Maria de la Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, se organizează în fiecare an o manifestare științifică extracuuriculară ce a devenit extrem de populară: Festivalul Științei. 

”Festivalul Științei oferă accesul deschis membrilor comunității la rezultatele activităților științifice desfășurate în școlile sălăjene. Scopul festivalului - de a aduce știința în inima și mintea unui număr cât mai mare de oameni - va fi atins datorită elevilor noștri, acești ambasadori ai științei pentru toți, care vor încerca și de această dată să demonstreze că în școlile sălăjene există preocupare pentru disciplinele științifice” a spus doamna profesoară Pop Maria în broșura ce se va tipări cu ocazia celei de a IV-a ediție a Festivalui.



Popularitatea și prestigiul de care s-a bucurat Festivalul în anii anteriori, s-a concretizat în faptul că începând cu acest an, Festivalul Științei devine Festivalul Național al Științei, prin recunoașterea lui de către Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

Festivalul apare în calendarul activităților educative naționale pe anul 2011, la secțiunea F9 (Domeniul Tehnico-științific) pe poziția 29.




Așadar, vă invităm pe toți cei care iubiți știința la cea de a IV-a ediție a FESTIVALULUI NAȚIONAL AL ȘTIINȚEI ZALĂU 2011 ce se va desfășura sâmbătă 21 mai 2011, peplatoul din fața Prefecturii!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu