luni, 16 mai 2011

Festivalul Național al Științei 2011 - materiale de promovare

Cea de a IV-a ediția a Festivalului Național al Știinșei Zalău, se va desfășura sâmbătă 21 mai 2011, pe platoul din fața Prefecturii Sălaj. Și pentru ediția din acest an, organizatorii au pregătit o serie de materiale de promovare a evenimentului. 

Astfel, au fost editate invitații, afișe și broșura festivalului. Toate aceste materiale au fost realizate de către doamna prof. Matyas Zinia de la Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” Zalău.


  • Afișul Festivalului Național al Științei Zalău


  • Broșura Festivalului Național al Științei Zalău
Pentru ediția din acest an, a fost editată o broșură care cuprinde cuvântul inspectorului școlar general, prof.dr. Ioan Abrudan, al doamnei prof.Pop Maria - coordonatoarea festivalului precum și o prezentare a edițiilor anterioare. În prezentarea fiecărei ediții, s-a insistat pe date statistice privind numărul de participanți și au fost prezentați toți elevii care au fost premiați. Broșura conține și o serie de impresii ale participanților la edițiile anterioare, elevi și profesori. Broșura intitulată ”Festivalul Științei Zalău 2008-2011” are cod ISSN  2247-3130. Vă prezentăm în cele ce urmează conținutul acestei broșuri:
































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu