luni, 31 mai 2010

Festivalul Științei - ediția a III-a

Sâmbătă, 29 mai 2010, Platoul din fața Prefecturii Sălaj s-a dovedit neâncăpător pentru elevii și profesorii care au participat la cea de a III-a ediția a Festivalului Științei. Sub genericul ”Știința pentru toți - o bucurie pentru fiecare”, această manifestare devenită deja tradițională pentru învățământul sălăjean a avut și de această dată o participare numeroasă. 21 de unități de învățământ din județul Sălaj au participat cu peste 650 de elevi și 80 de cadre didactice care au realizat împreună 370 de lucrări, este bilanțul acestei ediții.



Manifestarea a început prin amplasarea corturilor pentru școlile participante. Fiecare dintre acestea și-a amenajat spațiul pus la dispoziție de organizatori într-un mod cât mai atractiv.










La ora 10, a avut loc deschiderea oficială a Festivalului Științei, în prezența reprezentanților Prefecturii Județului Sălaj, Consiliului Județean Sălaj, Primăriei Municipiului Zalău, Inspectoratului Școlar Județean Sălaj și ai școlii organizatoare Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” Zalău.

oficialități locale și județene prezente la deschiderea festivalului 

prof.dr. Ioan Abrudan - inspector școlar general

ec. Marc Tiberiu - președintele Consiliului Județean Sălaj

Juriul format din profesori de fizică, chimie și biologie au vizitat standurile școlilor participante și au notat lucrările realizate de către elevi. 









Ediția din acest an a Festivalului Științei s-a încheiat cu festivitatea de premiere în care au fost acordate 48 de premii pentru cele 7 secțiuni ale concursului. 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu