miercuri, 26 mai 2010

Diplome pentru câștigătorii Festivalului Științei


Organizatorii Festivalului Științei - Zalău, au aprobat modelul diplomelor ce vor fi acordate la această a III-a ediție. 

  • Diplome de participare (elevi) : Ca în fiecare an, organizatorii Festivalului Științei - Zalău, acordă diplome de participare pentru toți elevii care au lucrări înscrise în concurs. Modelul diplomei de participare este următorul:




  • Diplome de participare (profesori): Fiecare dintre profesorii îndrumători ai elevilor care expun lucrări sau postere, vor ptimi o diplomă care să ateste participarea lor la Festival. Modelul aprobat este următorul:

  • Diplome de premii: Pentru fiecare din categoriile Festivalului vor fi acordate premii pentru cele mai reușite lucrări. Diplomele vor fi următoarele:


  • Diplome de excelență: Organizatorii țin să răsplătească efortl profesorilor organizatori, al partenerilor și al celor care au sprijinit într-un fel sau altul  Festivalul Științei, prin acordarea unor diplome de excelență: 

Diplomele, dar și toate celelalte materiale promoționale (invitații, afișe, bannere, insigne etc) au fost realizate de către doamna profesoară Matyas Zinia și au fost tipărite la S.C. Tehno-Print S.R.L.

Vă așteptăm la ediția a III-a a Festivalului Științei - Zalău, sâmbătă 29 mai 2010!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu